Карта получения рабочей визы

Процедура оформлення візи та тексти законів

У разі якщо перебування триває більше трьох місяців або існує намір працевлаштування у Німеччині, перед тим, як видати візу, необхідно отримати дозвіл компетентного відомства за місцем передбаченного перебування. Ваша заява-анкета буде направлена у це відомство Посольством. У зв´язку з цим всі оригінали іншомовних документів мають подаватися із перекладом на німецьку мову та кожен документ у двох копіях. Паспорти та українські поліси страхування не потребують перекладу. Подання оригіналів з двома копіями достатньо.

Посольство не може впливати на час опрацювання документів у відомствах на території Німеччини. Середня тривалість опрацювання становить приблизно 8-10 тижнів, в окремих випадках час обробки може тривати декілька місяців. Ваш паспорт Вам повернуть в день подання заяви-анкети. Вам видадуть талон з номером опрацювання заяви.

Щойно буде прийняте рішення щодо Вашої заяви, номер Вашої справи з'явиться в списку готових до видачі віз в інтернеті. Тоді Ви зможете надати Ваш паспорт для одержання візи у будь-який робочий день візового відділу з 8.00 до 9.00 години. Паспорт Вам повернуть зазвичай у той самий день; за наявності особливих обставин видача паспорта може відбутися пізніше.

Безпосередньо після в´їзду про Ваше перебування необхідно заявити у Відомстві по справах іноземців. Там Вам буде надано дозвіл на перебування у Німеччині.

Надання сфальсифікованих паперів/документів, а також невірної інформації у візовому процесі безумовно призводить до відхилення візової заяви та може призвести до заборони на в´їзд до Німеччини (а відповідно й в усі інші країни Шенгену)!
.

pdf_arbeitsaufnahme_01pdf_arbeitsaufnahme_02pdf_arbeitsaufnahme_03pdf_arbeitsaufnahme_04

Die Kommentare wurden geschlossen